är designer mfa och konstnär med utbildning bl a från Högskolan för Design och Konsthantverk. Camilla jobbar brett med gränsöverskridande projekt där idéer och kreativitet ligger som bas. Hon har ett grafiskt uttryck med måleriska inslag. Fåglar är ett återkommande motiv, de dyker upp i olika versioner i de abstrakta målningarna. Förutom att ha separatutställningar och att delta i samlingsutställningar, så har hon deltagit i olika Street Art Festivaler och events.

"Camilla har vid ett flertal tillfällen blivit inbjuden till Sveriges bästa club, Colors, på the Docks i Göteborg. Här målade hon en lång vägg med kolibris.

2014 blev hon och några andra konstnärer inbjudna av Röda Sten Konsthall, Målarmästarna och Göteborg & Co att delta i ett projekt som förbereder för Göteborgs födelsedag 2021. Fasadvepor placerades ut i Klippanområdet med konstverk som unga målare målade upp. Veporna hängde hela sommaren 2014. De ska upp igen 2021.

Under sommaren 2014 blev hon inbjuden av Vänersborgs Konsthall att hålla graffitiworkshop för folk över 50 år. 

Vänersborgs Konsthall och kommunen anordnade även ett integreringsprojekt för ungdomar då tre cykeltunnlar skulle målas med motiv. Camilla och 8 ungdomar som kom från hela världen målade tillsammans en tunnel under en vecka med temat Fåglar. Temat kopplas ihop med Fågelmuseet i Vänersborg och att flyttfåglar rör sig fritt mellan länder och gränser, och det borde människor också få göra."

Hon jobbar under namnet SCEB, S Camilla E Boström, som också har betydelsen Suffer the Consequences or Enjoy the Benefits, då hennes konstnärsskap och kreativitet är både till glädje och till belastning för henne.