Oavsett om du är en konstnär på hobbynivå eller arbetar med det så finns troligtvis drömmen om en ateljé bra nog för att skapa all den konst du önskar. Men det kan tyvärr kosta lite att hyra eller bygga en egen ateljé och kanske är det ekonomin som hindrat dig tidigare. Som tur är kan du fylla på sparbössan om du följer några enkla råd.

Tjäna pengar på gamla smycken

En unik möjlighet som inte alla tänker på är att sälja gamla smycken som du inte har någon användning för längre. Det är riktigt smidigt att sälja dem till diamantbrev.se då du slipper besöka en fysisk smyckeshandlare. Diamantbrev.se ger dig dessutom pengarna rakt in på kontot inom fem minuter efter att de kommit fram och värderats. När du ska skicka dem så beställer du bara ett brev helt gratis, vilket för övrigt inte är bindande på något vis.

Sälja kläder och konst

Ett utmärkt sätt att få råd med ateljén du vill ha är att sälja din konst, vilket dessutom kan vara riktigt roligt. Kanske har du även kläder du inte använder så mycket längre som du kan sälja. Dessa gör säkerligen bättre nytta i någon annans garderob samtidigt som du tjänar en slant till sparbössan för ateljén.