Snygga konstverk på väggarna kan verkligen lyfta ett hem. Enklaste sättet att skaffa både billig och personlig konst är genom att sätta upp inramade posters. Det handlar om rätt bild till rätt rum och med rätt ram.

Skapa personliga rum

En bild säger mer än tusen ord. Genom att sätta upp snygga bilder kan du på ett billigt och enkelt sätt skapa en skön atmosfär i ditt hem. Vart och ett av dina rum, eller väggar om du bor i en etta, kan få sin personliga touch. Som människor kan vi både vara stilrena och minimalistiska, samtidigt som vi också uppskattar en fin naturbild eller foton på söta djurungar. En slags bild passar på toaletten, medan en annan bild blir perfekt i vardagsrummet. Konst ger ett rum mer personlighet. Samtidigt kan för många och olika slags bilder göra att ett rum känns plottrigt. Det fina med just posters är att du kan köpa konst som går i samma färger eller stuk, så att du enkelt skapar en röd tråd i inredningen. Då kan du sätta upp flera bilder utan att den rofyllda atmosfären går förlorad. Förutom att du genom snygg konst på väggarna också kan berätta vem du är och vad som är viktigt för dig.

Köp posters online

När du ska köpa konst att sätta upp på väggarna är det smartast att handla online. Då ser du alla bilder och konstverk som finns. Du kan lätt sätta samman olika posters som kommer passa dina olika rum. Posters är billiga, lätta att skicka och du kan enkelt byta bilder efter ett par år. Eller så köper du särskilda posters som du sätter upp under julen eller sommaren. Eftersom det inte kostar så mycket och inte heller tar någon plats att förvara ger posters dig stora möjligheter att inreda och vara kreativ i ditt hem. Köp dina posters på Gallerix som har ett stort sortiment av bilder med både modern konst, av kända konstnärer som Monet, och snygga fotografier på både djur, landskap, byggnader, städer och porträtt av människor. Genom att kombinera olika posters kan du skapa ett helt unikt hem. På Gallerix kan du också köpa kartor, födelsedagstavlor och ramar. Du kan rentav designa din egen karta.

Inred med posterkonst

När du ska inreda ditt hem är det klokt att du tänker igenom vilken slags atmosfär, färg, ton och stil varje rum ska ha. När du letar bilder på Gallerix är det smart att du samtidigt också hittar en ram. För att ge rummet en skön stil är det bra om ramen eller postern kan ta upp någon detalj eller färgnyans som du har på något annat ställe. Om både ram och konstverk går i exakt samma ton eller stil som allt annat i rummet kan det nämligen bli intetsägande. Låt antingen bilden eller ramen ge en personlig touch. Om du gillar en ljus och minimalistisk stil kan en ram eller bild i starkare färg verkligen lyfta ditt rum. Detsamma gäller om du älskar färger: då kan en mer minimalistisk och enkel tavla skapa en mer harmonisk känsla.